На північному сході Непалу сталася аварія, жертвами якої стали 30 осіб. Автобус з переповненим салоном та пасажирами на даху, який прямував з Катманду в місто Чілайм, з'їхав з гірської дороги і впав в обрив. Про це повідомляє Associated Press.

За інформацією непальських урядовців, ДТП сталося близько 12.45 за місцевим часом біля села Рамче, що за 80 км від столиці Катманду. Автобус впав в обрив та просунувся схилом вниз ще 150 м.

До визволення постраждалих були залучені військовослужбовці, поліція та місцеві жителі. Пошуки пасажирів тривають, бо невідомо, скільки всього людей було в автобусі.

Як повідомляється, ще 35 пасажирів постраждали.

Читайте також: Під Тулою перекинувся автобус: постраждали 42 особи (фото)

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Зазвичай, такі аварії часто стаються в Непалі, бо в країні поганий стан доріг та автобусів. Крім того, часто через нестачу пального в країні, люди їздять на даху автобусів. І це вважається нормальним явищем, на що не звертає уваги навіть поліція.

Нагадаємо, на німецькій трасі біля міста Ерфурт сталося жахливе ДТП. Автобус, який віз дітей, перекинувся, внаслідок чого одна дитина загинула.