У французькому місті Гу-Лез-Узьє шукають злочинців, які вкрали з молочної фабрики близько ста кругів елітного сиру "Конте" на суму близько 40 тисяч євро. Про це пишуть Українські новини.

Як повідомляється, інцидент стався в ніч на понеділок, 2 листопада. Злодії подолали паркан з колючим дротом і зламали за допомогою лома запасний вихід в будівлю.

Наразі місцева поліція розшукує транспорт, в якому злочинці могли б перевозити вкрадений сир. Поліцейські вважають, що зловмисники планують перепродати молочну продукцію на чорному ринку.

У Палаті сільського господарства регіону відзначили, що, володіючи такою кількістю сиру, грабіжники повинні мати надійний канал збуту.

Місцеві мешканці, які проживають поруч з фабрикою, стверджують, що в ніч події вони не чули жодних підозрілих звуків.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вартість кілограма сиру "Конте" оцінюється в 88 євро. Даний сорт продукту виробляється тільки у французькому регіоні Франш-Конте з непастеризованого коров'ячого молока.

Читайте також: Американський суддя підкупив агента ФБР двома ящиками пива

Нагадаємо, Франція має намір відмовитися від поліетиленових пакетів. Про це повідомила міністр екології, сталого розвитку та енергетики Франції Сеголен Руаяль. Поліетиленові пакети спочатку заборонять на касах в магазинах - з 1 січня 2016 року, а пізніше - на фасованих овочах і фруктах в супермаркетах.