Хорватія, яка має досвід власної "псевдореспубліки" - Сербської Країни, дала нам поради, як діяти із самопроголошеними "республіками" на Донбасі.

Про це розповідає ТСН.

"Вони так схожі на те, що було у нас. Сербську Країну теж душив в обіймах "старший брат", організовував референдуми, постачав сепаратистів і розв'язував війну", - ідеться у сюжеті.

Читайте також: Хорвати навчили українських психіатрів лікувати бійців АТО

Згідно інформації, їх теж умовляли Європа і Америка не воювати, а домовлятися з сербськими бойовиками. Відмінність була у тому, що хорвати не тікали від мобілізації і кожен десятий мешканець ставав на захист незалежності.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Хорватських солдат "накачували наркотиками", на фронт вони приходили вже "закінченими наркоманами". Хорватів проголошували фашистами, аналогічно до української ситуації.

В Україні на вибори 25 жовтня права вибору були позбавлені мінімум 1,5 мільйони українських біженців та переселенців. Якби вони могли голосувати дистанційно: з Києва, Львова, Одеси, Київ б отримав новий важіль впливу.

Необхідно було створити єдиний реєстр біженців.