Серед учасників теракту у Парижі були двоє юнаків від 15 до 18 років. Про це повідомляє радіостанція Europe 1.

Цю інформацію журналісти отримали від офіційного джерела із судово-медичної експертизи. Але наразі жодних підтверджень цієї інформації не було.

Французи вже встановили особистості трьох нападників. Ними виявились громадяни Франції, Єгипту та Сирії. Останній в'їхав до Франції на правах політичного біженця.

Сьогодні також сербські ЗМІ оприлюднили ім'я ще одного смертника. Ним виявився Ахмед Алмохаммед із Сирії. Його паспорт знайшли біля останків тіла.

Французькі правоохоронці звернулись саме до сербських колег, адже у них є найбільша база переселенців, оскільки на Балканах найбільший потік емігрантів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Читайте також: Політики США посперечались щодо методів боротьби з ІДІЛ

У Парижі зараз активно проходять слідчі та пошукові дії після терактів минулої доби. Вибухи та розстріли у шести різних місцях міста забрали життя більш ніж 150 людей.