На генеральне консульство Росії в Адені напали і пограбували шиїтські повстанці. Про це повідомляє єменський інформаційний портал Huna Aden, передає ІТАР-ТАСС.

Озбройні заколотники та прихильники екс-президента країни, який був при владі 34 роки, Алі Абдалли Салеха напали на генконсульство. Вони зламали двері будівлі і заволоділи майном, разом з оргтехнікою. Очевидців повідомили, що повстанці забрали обладнання, яке було всередині, а також документи. Після цього повантажили все в автомобілі і поїхали в невідомому напрямку.

Джерела в Адені сказали, що дипломатів, під час атаки на будівлю, в генконсульстві не було. Російське посольство в Ємені відмовилося давати будь-які коментарі з приводу того, що сталося. Вони лише заявили, що дипломатична місія в Сані три дні працює в авральному режимі.

Раніше, Саудівська Аравія заявила, що разом із союзниками продовжить завдавати точкових авіаударів по позиціях проіранських повстанців-хусит в Ємені. Бомбардування припинялось лише на деякий час, тільки для евакуації іноземних делегацій.