Англія збільшить штат розвідки та спецслужб на 15% через теракти у Парижі 13 листопада та супроти загрози міжнародного тероризму.

Про це пише УНІАН.

"Кількість співробітників збільшать у МІ-5 - Security Service, МІ-6 - Secret Intelligence Service та Government Communications Headquarters", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Британських ісламістів пов'язують з падінням російського А-321

Згідно інформації, додатково, уряд вдвічі збільшить бюджет на авіаційну безпеку. Таким чином Великобританія відреагує на катастрофу A321 на Синаї. На думку влади, вона "через бомбу" і "з високою часткою ймовірності - через ІГІЛ".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Прем'єр країни Девід Кемерон доручив вивчити безпеку у кількох аеропортах по всьому світу, через які проходить значна кількість англійських громадян, особливо на Близькому Сході і в Північній Африці.

Кошти планують використати на забезпечення аеропортів експертами із авіабезпеки. Також, уряд буде проводити спеціальні тренінги та купувати обладнання, зокрема, для перевірки пасажирів.