Після нападу ісламістського угрупування "Аль-Шабаб" на університет Гарісса на сході Кенії було вбито 147 чоловік.

Терористи не планують зупинятися на цьому. Вони заявили, що продовжуватимуть теракти до тих пір, поки кенійці будуть залишатися частиною багатонаціональних сил Африканського союзу, який воює проти "Аш-Шабаб" в Сомалі.

Бойовики сомалійського угрупування загрожують нападами в Кенії після атаки 2 квітня на університет, повідомляє "Радіо Свобода".

Читайте також: Під час нападу на університет Кенії загинули більше 140 осіб (фото)

"Кенійські міста стануть червоними від крові", - йдеться в заяві екстремістів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Прес-секретар "Аш-Шабаб" заявив, що для кенійців не буде "безпечного місця" поки вони будуть залишатися частиною багатонаціональних сил Африканського союзу, які воюють проти "Аш-Шабаб" в Сомалі.

Нагадаємо, що раніше ісламісти з угруповання "Аль-Шабаб" здійснили збройний напад на університет Гарісса. У резьтате цього були вбиті 147 чоловік, 587 студентів втекли від бойовиків, 79 з них були поранені.