Сьогодні сирійські повстанці почали реалізовувати загрози, які звучали від них протягом минулого тижня, на адресу росіян.

Як повідомляє Обозреватель, вони знищили російський вертоліт Мі-8, який прилетів рятувати пілотів збитого Туреччиною штурмовика СУ-24.

Військові експерти вже встановили модифікацію приладу, який використовували для краху рятувального вертольота.

Його збили за допомогою протитанкового комплексу BGM-71 Тоw. Відомо, що його розробили американські експерти, а випустили на початку 1970-х років.

Близько десяти країн у світі використовують американську розробку на озброєнні своїх оборонних відомств.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Сирійці опублікували відео того, як вони встановлюють комплекс для ураження російського вертольота. На відео можна помітити серійні номери.

Читайте також: З'явилося відео підриву російського вертольота в Сирії

Нагадаємо, що сьогодні вранці турецькі ВПС збили літак ЗС РФ СУ-24. У результаті двоє пілотів катапультувалися, але їх розстріляли сирійські повстанці.