З 1 січня 2016 року Росія призупиняє дію безвізового режиму з Туреччиною. Про це, як передає РІА Новини, заявив 27 листопада глава МЗС Росії Сергій Лавров.

"Керівництвом РФ прийнято рішення призупинити безвізовий режим, який зараз діє між Росією та Турецькою Республікою. Це рішення набуде чинності з 1 січня наступного року", - заявив Лавров на прес-конференції за підсумками переговорів зі своїм сирійським колегою Валідом Муаллемом.

Міністр додав, що "це не надумана загроза". "Навпаки, ці погрози цілком і цілком реальні, ми з усією відповідальністю повідомляємо про це", - зазначив він.

Читайте також: "Родіна-мать" закликає росіян не відпочивати у Туреччині (фото)

Відносини Росії і Туреччини переживають кризу після того, як у вівторок в Сирії зазнав аварії російський бомбардувальник Су-24. Літак був збитий ракетою типу "повітря-повітря" з турецького F-16. Уряд РФ готує низку економічних обмежень у відповідь на "акт агресії" Туреччини.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще