Терористична організація "Ісламська держава" нажила собі дуже потужного ворога. Лідер мексиканського наркокартелю Хоакін Гусман вирішив власноруч знищити прихильників халіфату та привселюдно оголосив про це.

Про це повідомляють іноземні ЗМІ.

ІДІЛ дійсно здійснив дуже серйозну помилку. Терористи знищили партію наркотиків від організації "Сіналоа" і тепер Гусман на прізвисько Коротун вирішив особисто помститися ісламістам.

Він надіслав листа лідеру "Ісламської держави" Абу Бакру аль-Багдаді, в якому мова йдеться про ймовірну війну. Якщо ісламісти ще раз зазіхнуть на майно Гусмана та "Сіналоа", то джихадистам настане кінець.

Таким чином злочинна організація знищить терористичну і зробить те, що зараз не можуть здійснити 60 країн світу.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Невідомо, де саме ІДІЛ знищив наркотики, але швидше за все, це відбулось десь неподалік від Сирії. Останнім часом Гусман розширює свій бізнес на Близькому Сході.

Експерти запевняють, що "Ісламській державі" дійсно буде не солодко у війні з "Сіналоа". Коротун став лідером завдяки своїм жорстоким методам керування. Свого часу він особисто вбивав кур'єрів, які запізнювались на ділові зустрічі.

Читайте також: Вбито одного з ватажків ІДІЛ

Хоакін Гусман є лідером найбільшого на американських землях наркокартелю "Сіналоа". Він заробив мільярди доларів на своєму бізнесі, а у 2011 році посів 24 місце у рейтингу найвпливовіших людей світу. У 2014 році його посадили у в'язницю. Цього літа він втік і перебуває у міжнародному розшуку.