Парламентарі Балтійської Асамблеї (Латвія, Литва та Естонія) відгукнулися на пропозицію благодійних організацій і передадуть різдвяні подарунки дитячим будинкам України. Ця традиція існує вже кілька років, повідомляється на сайті Латвійського Сейму.

Подарунки й пряники у формі серця ручної роботи передадуть в дитбудинок Чернігова, де живуть сироти віком від 3 до 18 років. Також, дитячий будинок попросив передати їм одяг, спортивний інвентар та іграшки.

Читайте також: Українці дивитимуться нові латвійські канали

Посол України в Латвії Євген Перебийніс на своїй сторінці в Твіттер опублікував фото, на якому спікер Інара Мурнієце і депутати Сейму Латвії разом з учнями української школи в Ризі готують пряники для дітей з Чернігова. Депутати уточнили, що пряник прикрасять глазур'ю, пофарбованою тільки натуральними барвниками - соком буряка, моркви і какао.

Нагадаємо, Инара Мурнієце разом з представниками сейму Литви і главою естонського парламенту заявляли, що не дозволять забути про ситуацію в Україні через трагедій в Парижі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще