Володимир Путін назвав ім'я свого фаворита в передвиборній гонці в Сполучених Штатів - ним став один з кандидатів у президенти США Дональд Трамп.

Своє ставлення до Трампу Путін озвучив на великій прес-конференції, передає "Інтерфакс".

"Трамп дуже яскрава особистість. Без всяких сумнівів, він дуже талановитий. Він абсолютний лідер президентської гонки, хоча це і не наша справа визначати його гідності. Це повинні зробити виборці", - заявив Путін.

Читайте також: Скандальний Трамп образив принца

При цьому президент Росії підкреслив: "Він заявляє, що хоче вийти на новий рівень відносин. Більш щільний, глибокий рівень відносин з нашою державою. Як ми можемо не вітати це? Безумовно, ми вітаємо це".

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відзначимо, Дональд Трамп добре відомий своєю затятою проросійською позицією, ні одноразово заявляв, що знає, як працювати з Путіним. Крім того, у разі своєї перемоги, він перестане допомагати Україні.

Крім того, Трамп відомий своєю радикальною антимусульманской риторикою. Він заявляв, що закриє мусульманам в'їзд до США. Через що хакери з групи Anonymous оголосили йому війну і зламали сайт.