Президент Сполучених штатів Барак Обама у рамках щорічної прес-конференції розповів журналістам, що влаштував у Білому домі перегляд фільму "Зоряні війни: Пробудження сили" для дітей ветеранів, загиблих в Іраку.

Про це пише Еспресо.TV.

"Прес-конференція,звісно, не найважливіша подія, яка відбувається сьогодні в Білому домі. Для дітей з організації Gold Star відбудеться показ "Зоряних воєн". Тому намагатимусь бути максимально лаконічним", - підкреслив американський лідер.

Варто зазначити, що організація Gold Star об'єднує сім'ї американських військовослужбовців, котрі загинули в Іраку.

На завершення прес-конференції, Барак Обама несподівано відповів на вигуки журналістів, які хотіли поставити ще декілька питань.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

"Мені необхідно встигнути на "Зоряні війни", - зазначив президент.

Читайте також: Голлівудські зірки зізналися у коханні героям "Зоряних війн" (відео)

Нагадаємо, що подібні святкові заходи не рідкість у Білому домі. Так, нещодавно Барак Обама з дружиною Мішель запросили дітей на святкування Геловіну.

Дітям у костюмах дарували цукерки і подарунки, а також визначили власника найкращого костюму. Ним став малюк, якого вдягли Папою Римським. Президент був у захваті від його вбрання.