Уряд Голландії вважає такий спосіб оплати цілком законним.

Міністри впевнені, що секс в обмін на уроки водіння такий самий легальний, як і будь-який інший обмін, який пропонують в інтернеті - наприклад, будь-яку річ міняють на послугу або щось інше. При цьому головною вимогою є досягнення сторонами 18-річного віку.

У влади Голландії немає офіційної статистики за частотою використання інтим-послуг в якості оплати. Але міністри вважають, що подібні угоди не суперечать чинному законодавству.
Досі не ясно, чи поширюється це нова постанова на розрахунки з іншими приватними вчителями.

Читайте також: Британські спортсмени роздяглися проти гомофобії (фото)

Нагадаємо, в Україні колишнього учасника молодіжного крила ВО Свобода Павла Зайця, який перейшов у "Фронт змін", вигнали з партії Арсенія Яценюка за імітацію статевих актів з тваринами.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також нагадаємо, мешканку українського Кіровограда зловили на онлайн-сексі за гроші. Дівчина в прямому ефірі роздягалася і імітувала статеві стосунки.