Російський слідчий комітет Оренбурзької області організував дослідчу перевірку скандального відеоролика з постановкою школи танцю "Кредо".

Про це повідомляється на сайті відомства.

"В даний час проводиться комплекс перевірочних заходів, спрямований на встановлення всіх обставин події. В рамках перевірки буде дана юридична оцінка діям посадових осіб засновників та вищестоящої організації даної танцювальної школи ", - йдеться в повідомленні відомства.

Відомство зазначає, що ролик з танцювальним номером "Бджілки і Вінні-Пух" опублікували в квітні цього року кілька сайтів.

"Група неповнолітніх дівчаток виступає на сцені у відвертих нарядах і виконує груповий танець, який називаеться тверкінг", - пояснює прес-службі комітету.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Слідчі, в рамках дослідчої перевірки, з'ясовують особи учасників відеоролика, їхній вік і місце навчання. Також правоохоронці встановлюють відомості про керівників танцювальної школи "Кредо" і постановника танцю.

Даний відеоролик зняли взимку 2015 року в ДК "Молодіжний" в Оренбурзі. Танцювальна школа там проводить свої заняття. У номері беруть участь дівчатка 16-18 років.

Тверкінг - танець, в якому людина танцює під музику напівприсівши або стоячи і рухає стегнами знизу вгору.