Російсько-італійська компанія Caviar випустила iPhone 6 з іконою Андрія Рубльова "Трійця". Вона спеціалізується на дизайнерському оформленні смартфонів. Гаджет вже пройшов релігієзнавчо-правову експертизу. Було "доведено", що він не містить ознак образи релігійних почуттів віруючих.

Смартфон зроблений із золота і коштує близько 70 тисяч гривень.

"Неетично, якщо на смартфоні із зображенням ікони будуть вестися розмови з використанням мату", - підкреслюють експерти.

Також компанія зробила модель на честь 70-річчя перемоги у великій вітчизняній війні. Її назвали лаконічно "Перемога".

Корпус смартфона прикрашає гравірування із зображенням знаменитого фотокадра "Прапор перемоги над Рейхстагом", а також силуетом пам'ятника "Батьківщина-мати кличе" і таблички з написом "Слава переможцям". Він виготовлений з титану, і випустять його обмеженою кількістю. коштує трохи більше 65 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Смартфони упакують в розкішний дерев'яний футляр, всередині оброблений оксамитом.

Виробник підкреслює, що "віддає дань пам'яті та поваги країні-переможниці і її великим людям, здатним змінити світ".

Раніше дизайнери Caviar випускали смартфони із зображенням Володимира Путіна.