У Лондоні повним ходом іде підготовка до пологів герцогині Кембриджської Кетрін, або Кейт Міддлтон, дружини британського принца Вільяма. Поповнення в королівській родині має відбутися наприкінці квітня.

Навколо "Ліндо Уінг" - відділення госпіталю Св.Марії, де пройдуть пологи - встановлено бар'єри, обмежено паркування автомобілів, будують майданчик для журналістів і фотографів. Про це пише видання Mirror.

За повідомленнями британських ЗМІ, госпіталь зробив Кейт знижку, і вона заплатить за пологи 5913 фунтів стерлінгів замість стандартної ціни в 6570 фунтів.

Тим часом англійці намагаються вгадати, хто саме народиться у Кейт і Вільяма. Букмекерські контори Лондона приймають ставки на те, чи народиться хлопчик або дівчинка, яку вагу і колір волосся матиме малюк, і яке ім'я йому дадуть батьки. Згідно з заявками, більшість британців упевнені, що в королівській родині народиться дівчинка. Найпопулярнішим ім'ям стало Аліса - і якщо ця ставка виграє, букмекерам доведеться виплачувати щасливчикам п'ятизначні суми. Серед інших імен - Елізабет і Шарлотта, якщо ж народиться хлопчик - то Річард, Джеймс, Артур і навіть Чарльз.

Первісток герцога і герцогині Кембриджських, принц Джордж, народився 22 липня 2013 також у госпіталі Святої Марії - саме там, де принцеса Діана народила принців Вільяма і Гаррі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще