Член канадського парламенту Тед Опіц заявив про надання українським військовим допомоги. Про це повідомляє прес-служба Департаменту закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади.

Протягом найближчих місяців Канада вишле бійцям АТО мобільний польовий шпиталь, високочастотні радіостанції. Уряд країни виділив 3 мільйони доларів на обладнання по знешкодженню вибухонебезпечних боєприпасів для Збройних сил України.

"Це нелетальне обладнання підвищить можливості українських збройних сил в їх боротьбі за суверенітет і територіальну цілісність своєї країни", - зазначає Опіц.

Читайте по темі: Канада надішле контингент для невійськових операцій в Україні

Передача військової допомоги відбудеться за підтримки організації "Захист патріотів" на чолі з Уляною Супрун в Київ. Канадські політики підкреслили, що така зброя допоможе Україні боротися з російською агресією.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, в березні країна надала Україні 60 приладів нічного бачення. Також держава направить близько 200 військовослужбовців для проведення військових навчань та підготовки українських солдатів.