Снайперів на Майдані тренували в Польщі - заявив кандидат у президенти Польщі, євродепутат Януш Корвін-Мікке, відомий своїми антиєвропейськими і антиамериканськими поглядами. За його словами, терористи застрелили на Майдані 40 демонстрантів і 20 міліціонерів, щоб спровокувати масові безлади. Про це він заявив в інтерв'ю виданню "Віртуальна Польща".

На думку політика, Польща повинна оголосити нейтралітет стосовно України, як раніше це зробили Словаччина, Угорщина, Румунія і Білорусь.

"Таким чином Польща може врятувати світ і запобігти третій світовій війні. Тоді США не матимуть доступу на територію України" - сказав євродепутат.

Крім того, Корвін-Мікке вважає, що Володимир Путін міг би стати чудовим президентом Польщі. "Він сильний і рішучий. Польща потребує президента, якого боятимуться сусіди" - заявив він.

Януш Корвін-Мікке - польський політик і публіцист, лідер польської консервативно-ліберальної партії "Конгрес нових правих". Учасник усіх президентських виборів у Польщі в останні роки. Кращий показник Януш Корвін-Мікке продемонстрував в 2010 році, коли за нього проголосувало майже 416 тисяч виборців, або менше 2,5%. Депутат Сейму Польщі першого скликання.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Корвін-Мікке відомий своїми скандальними заявами расистського, антиєвропейського і антиамериканського напрямку. Вважає демократію "найдурнішим суспільним устроєм". Виступає за скасування допомоги з безробіття і відновлення смертної кари.