До України будуть завозити одномоторні вертольоти і системи тактичного радіозв'язку із Франції.

Про це повідомляє прес-служба "Укроборонпрому".

"Фахівці "Укрінмашу" підписали контракт з французькою компанією Thales Communication & Security SAS щодо постачання для потреб Збройних сил України коштів тактичного радіозв'язку. З компанією Thales Systems Aeroportes SA укладено меморандум про взаєморозуміння щодо спільного проекту зі створення сучасного патрульного літака", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Чечня погрожує США розвалом за постачання зброї Україні

Також держконцерн повідомив, що підприємство уклало протокол з компанією Airbus Helicopters SAS про поставки одномоторних вертольотів H125.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Відповідні стратегічні домовленості були досягнуті під час робочого візиту президента Петра Порошенка до Франції.

Влітку 2014 року компанія розпочала поглиблену співпрацю з оборонними підприємствами країн-членів НАТО. За період з липня по грудень 2014 року до списку міжнародних партнерів концерну додалися 20 нових країн.

Нагадаємо, 22 квітня президенти Франції та України домовилися про жорстку координацію дій щодо повного виконання Мінських угод під час зустрічі в Парижі .