У російського байкерського клубу "Нічні вовки" почалися проблеми з отриманням шенгенських віз. Влада Німеччини скасовує візи, видані їм раніше. Про це повідомив міністр закордонних справ Польщі Гжегож Схетина.

За словами міністра, не виключено, що Польща також може анулювати видані прокремлівським байкерам шенгенські візи. Остаточне рішення польський уряд збирається прийняти в другій половині дня.

Читайте також: Згорів клуб путінських байкерів "Нічні вовки"

Клуб "Нічні вовки" відомий своєю підтримкою політики Кремля і Володимира Путіна. Байкери збираються влаштувати мотопробіг нібито на честь 70-річчя перемоги у Другій світовій війні. Вони планують проїхати територією Росії, Білорусі, Польщі, Словаччини, Чехії, Австрії та Німеччини. Польща має стати першою країною Євросоюзу на їхньому шляху, і польські прикордонники повинні вирішити, чи пропускати їх на територію Шенгену.

Влада Польщі вже назвали запланований мотопробіг "провокацією".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще