Сьогодні вранці у 82 кілометрах на північний захід від Катманду стався землетрус магнітудою 7,9. Кількість жертв наразі - майже півтисячі осіб.

Про це повідомляє агентство DPA з посиланням на місцеве МВС.

"Кількість загиблих на даний момент складає 449 осіб", - цитує агентство заступника генерального інспектора місцевої поліції генерала Камаля Сінгха Бама.

Читайте також: Потужний землетрус стався у Новій Зеландії

Осередок землетрусу залягав на глибині 15 кілометрів. Поштовхи зафіксували в 06.11 за часом UTC (09.11 мск). За 2 години сталося ще більше 10 повторних землетрусів.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, вчора, 24 квітня, сейсмологи зафіксували потужний землетрус у Новій Зеландії. Магнітуда його сягала 6,3 бала.

Епіцентр землетрусу розташовувався на північному сході країни в 35 км від містечка Каікоура і залягав на глибині 52 км. Він відчувався на всій території Нової Зеландії.

З багатьма довколишніми районами перервався телефонний зв'язок. Кількість жертв поки невідома.

Сейсмологи попереджають, що найближчим часом сильні підземні поштовхи можуть повторитись.