Невдалий мотопробіг путінських байкерів з клубу "Нічні вовки" надихнув користувачів мережі на карикатури та меми. Брутальні наїзники пожалілися, що на польському кордоні їх обшукували цілих три години, вилучили навіть косметички.

Українські хакери вирішили донести смішні фото-жаби до російських мотоциклістів і зламали їхній сайт. На головній сторінці вони розмістили найпопулярніші меми з соцмереж.

Читайте по темі: "Нічні вовки" хочуть прорватися до Польщі попри заборону

Нагадаємо, байкерський клуб "Нічні вовки", відомий затятою відданістю Володимиру Путіну, планував доїхати до Берліна, щоб відзначити там 70-річчя Дня перемоги.

У членів клубу на чолі з другом Володимира Путіна Олександром Залдостановим (Хірург) почалися проблеми з отриманням шенгенських віз прямо на кордоні Польщі, їх анулювали прямо на пункті пропуску. Пізніше Німеччина також відкликала свої візи.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще