Грузинський прем'єр-міністр Іраклій Гарібашвілі представив кандидатів у нові міністри уряду. Військове відомство очолить 42-річна Тіна Хидашелі, тобто вперше в історії країни Міністерством оборони керуватиме жінка.

Про це повідомляє Російська служба Бі-Бі-Сі.

Хидашелі за освітою - юрист, із жовтня 2012 року є депутатом парламенту, з березня цього року - головою парламентського комітету євроінтеграції.

"У неї великий досвід роботи в публічній політиці, в тому числі у сфері захисту прав військовослужбовців", - сказав прем'єр Грузії.

Читайте також: Лукашенко визнав Абхазію частиною Грузії

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, пост міністра природних ресурсів займе Гігліо Агулашвілі, а на посаду міністра у справах спорту і молоді запропонували Таріела Хічікашвілі. Решта міністрів зберегли свої пости.

Оновлений склад уряду має представити парламенту президент країни Георгій Маргвелашвілі. Лідер парламентської більшості Давид Саганелідзе вважає, що процедура висловлення довіри пройде у парламенті вже до кінця поточного тижня.