Сьогодні в Санкт-Петербурзі активісти зустрічали "Нічних вовків". Жителі міста встали в одиночні пікети по шляху проходження колони, на початку Невського проспекту. В руках у людей були плакати з написами "Нічні вовки йдіть лісом!", "Нічним псам диктатури немає місця в європейському місті! Геть з Петербурга!", "Ручним вовкам не по дорозі з байкерами Пітера!".

Такою акцією активісти руху "Демократичний Петербург" підтримали незалежних байкерів міста, які розкритикували дії "Нічних вовків" і їхнього лідера Олександра Залдостанова. Пітерські байкери заявили, що традиційне мото-свято не можна перетворювати на політичне шоу.

В результаті акції протесту ніхто не постраждав, хоча дрібні словесні перепалки і відбувалися.

Читайте також: "Нічні вовки" через острах провокацій найняли собі охорону

Нагадаємо, що в Тбілісі члени націоналістичної організації "Вільна воля" змусили "Нічних вовків" зняти з мотоциклів георгіївські стрічки. У той же час кілька членів мотоклубу з Мінська вилетіли в Берлін. При проходженні кордону їх затримали і довгий час тримали в поліції через загрозу національній безпеці.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще