Близько двох сотень людей влаштували сутички в польському місті Кнурув. Вони почались після того, як поліцейський застрелив футбольного фаната.

Про це повідомляє Gazeta Wyborcza.

Інцидент стався під час матчу між командами "Конкордія" (Кнурув) і "Рух" (Радзенкув). В першому таймі фанати почали кидати на поле петарди і каміння. Арбітр був вимушений зупинити гру на 35-й хвилині. Після фанати почали вибігати на поле і поліцейським довелося застосувати силу, в тому числі відкрити вогонь по хуліганам гумовими кулями. Одного з фанатів поранили в шию і він був госпіталізований. Проте його не вдалось врятувати і через декілька годин хлопець помер у лікарні.

Після смерті 27-річного фаната кілька сотень людей зібралися перед лікарнею і поліцейською дільницею в Кнуруві. Пізніше почалися сутички з поліцією. За словами представника поліції Марека Сломського, деякі з присутніх мали при собі коктейлі Молотова. Під час зіткнення, за різними даними, постраждали троє або четверо поліцейських.

На даний момент співробітники поліції "намагаються зупинити хуліганів в місті".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще