Влада Афганістану у неділю повідомила про загибель щонайменше 18 людей та трьох поранених в результаті аварії автобуса. Він впав у яр в провінції Багдіс, що на північному заході країни.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За повідомленням речника губернатора провінції, аварія сталася у одному з віддалених районів країни. Ймовірно, причиною могла стати необережність за кермом або перевищення водієм допустимої швидкості.

Матеріал по темі: На Кіровоградщині автобус злетів з мосту (фото)

За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, на дорогах Афганістану гине близько 6 тисяч людей. Основними причинами загибелі є поганий стан доріг в країні та водійську необережність.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Афганістан гориста країна. Більшість доріг проходить по гірським схилам. Дуже мала їх кількість має асфальтоване покриття, в основному – грунтове.