В Басманному суді Москви 6 травня відбудеться процес розгляду скарги захисту народного депутата України Надії Савченко відпустити її, як делегата, на сесію ПАРЄ. Про це повідомив у Twitter її адвокат Марк Фейгін.

Також адвокат додав, що невдовзі на майбутньому суді у справі Надії Савченко їм допомагатиме новий прес-секретар групи адвокатів.

"Вона, прес-секретар і голова волонтерської групи підтримки, постарається налагодити однакове висвітлення подій процесу Савченко. Чекайте", - написав він.

Читайте також: Москва не змінила позиції щодо Савченко – речник Кремля

Інший захисник Надії, Микола Полозов, повідомив, що 11 травня, в день народження української льотчиці, правозахисники проведуть глобальну світову акцію під назвою FreeSavchenko. Приєднатися до неї може будь-який охочий, проте умови проведення акції наразі не розголошуються.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще