У російського авіалайнера "Суперджет-100" відвалилася частина двигуна при зльоті з московського аеропорту Шереметьєво. Джерела в авіаційних службах повідомили Lifenews, що втрату деталей вдалося виявити не відразу. Тільки в київському аеропорту Бориспіль при огляді виявили, що у літака відсутня частина двигуна.

Цікаво, що лайнер вже готували до вильоту у зворотній бік.

Джерело в авіаційних службах Шереметьєво зазначає, що в київському аеропорту на перед польотному обслуговуванні виявили відсутність центрального тіла соплового апарату двигуна номер один.

Читайте також: Під Житомиром випробували нову українську зброю "Шквал"

Літак відразу ж усунули від польоту і направили на додаткову діагностику. Водночас у московському аеропорту Шереметьєво відсутню деталь авіалайнера виявили на смузі безпеки.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Група російських фахівців вилетіла з Москви в Україну. Вони будуть оцінювати небезпеку подальшого перельоту для "Суперджета".

Представники аеропорту повідомили, що деталь, яка відпала від двигуна літака, використовується для шумопоглинання і для розподілу газів в двигуні літака.

Російський близькомагістральний пасажирський літак "Суперджет" розроблений компанією "Цивільні літаки Сухого". У проекті також брали участь декілька іноземних компаній.