Папа Римський Франциск отримав футболку з зображенням українською льотчицею Надії Савченко, яка перебуває під вартою в Москві.

Про це повідомляє посольство України при Святому Престолі у своєму Facebook.

11 травня Надія Савченко святкує свій день народження. З цієї нагоди Посольство України при Святому Престолі надіслало лист підтримки народному депутату України. Разом з ним їй надішлють також фото з аудієнції у Папи Франциска.

"Зичимо Вам всесильної Божої помочі у Вашій нелегкій боротьбі, міцного здоров'я, витримки, сил, пережити всі ці жахи та обов'язково перемогти, як цього бажають мільйони українців", - зазначається у листі до Савченко.

Працівники посольства під час зустрічі з Понтифіком поінформували його про долю української льотчиці. Також Папі Франциску подарували футболку з зображенням Савченко.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще