США оголосили нагороду в 20 млн. доларів за інформацію про чотирьох лідерів терористичної організації "Ісламська держава" (ІГІЛ).

Про це програма Державного департаменту США "Винагорода за допомогу правосуддю" повідомляє у своєму Twitter.

Вашингтон готовий виплатити 7 млн. доларів за відомості про одного з керівників терористичної організації Абд Рахмана Мустафі Кадулі. Він керує бойовиками в Іраку. 5 млн. доларів американська влада готова виплатити за інформацію про колишнього грузинського військовослужбовця Тархана Батірашвілі, який діє на півночі Сирії.

Таку ж суму обіцяють за дані про офіційного "прес-секретаря" ІГІЛ Абу Мохаммеда Аднані, а 3 млн. доларів - за інформацію про Таріка бен Тахар бен Фаліха Аван Харзи. Він керує групою бойовиків, які діють на сирійсько-турецькому кордоні.

Нагадаємо, що "Ісламська держава" розпочала наступ у червні минулого року. Їй вдалося захопити значну територію Сирії та Іраку. З серпня США очолили міжнародну коаліцію і проводять військову операцію проти терористів в Іраку. З середини вересня війська союзників почали обстріл позицій ісламістів у Сирії.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще