Польський архітектор Кшиштоф Котала презентував новий проект - тенісний спортивний комплекс, розташований повністю під водою недалеко від узбережжя Дубая.

Згідно з проектом, глядачі в такому комплексі зможуть обрати - дивитися тенісні матчі або насолоджуватися підводними пейзажами через масивний скляний купол.

Сам архітектор зазначив, що така споруда має бути популярною в Дубаї. Там уже є самий тенісний корт, що знаходиться на одному з майданчиків величезного хмарочоса. Новий проект представляє собою тільки концепцію, адже ще немає реальних планів для його реалізації.

Нагадаємо, що сьогодні в аеопорту "Бориспіль" виявлені клітки з бурими ведмедями, яких планували вивезти в Дубаї. Тварин виявив оператор відділу під час перевірки багажу в терміналі D. В даний час ведмежатам нічого не загрожує, їх відправили в місцеве ветеринарне відділення на огляд.

Матеріал по темі: У Дубаї секс-вечірка закінчилася в'язницею і депортацією

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще