У російському Тольятті біля контрольно-пропускного пункту колишнього військового училища та військової бази третьої бригади ГРУ відбувся мітинг. Акція протесту почалася о 10 годині ранку і тривала не більше 20 хвилин.

Близько десяти осіб скандували антивоєнні гасла, вимагали вивести російські війська з території України, спробували розгорнути плакати. Дуже швидко до місця військової бази приїхала поліція і розігнала акцію протесту, однак нікого з протестувальників не затримали.

Свої імена мітингувальники назвати відмовилися, проте зізналися, що прийти до військової бази їх змусило повідомлення про затримання в Україні російських спецназівців.

Нагадаємо, що вчора під Щастям українські військові затримали російських солдатів, допитали. Сьогодні їх доставили до Києва. Глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко повідомив, що їх міняти на полонених украінців не будуть, їх засудять за тероризм.

"Станом на сьогоднішній день вони нам чітко повідомили, що там - військовослужбовці Російської Федерації, і мета цієї групи полягала у вчиненні терористичних актів проти мирного населення в Луганській області та проти особового складу антитерористичної операції", - розповів глава спецслужби.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Радник голови СБУ Маркіян Лубківський зазначив, що метою цих громадян Росії було захоплення електростанції в Щастя.

Матеріал по темі: У Путіна відмовилися від полонених спецназівців