Сьогодні близько 3 години ночі на північному заході Колумбії стався зсув, спровокований проливними дощами. У результаті в муніципалітеті Сальгарі, провінції Антьокія знищено ціле село Санта-Маргарита і значно зруйнований саме місто.

"Через стихійне лихо загинули 30 осіб. Інформація про загиблих не остаточна, їх число може зрости. Також досі не відома кількість зниклих безвісти людей", - повідомила директор департаменту попередження стихійних лих Антьокіі Марія Інес Кардона Франка.

У район події направили пошукові групи. Рятувальникам складно дістатися до місця, бо тривалі опади розмили дорогу, зсув зруйнував багато транспортних шляхів. Кількість жерт наразі досягла 60 осіб.

На місце трагедії виїхав президент Колумбії Хуан Мануель Сантос. Він буде особисто інспектувати операцію з ліквідації наслідків стихійного лиха.

Нагадаємо, що в Непалі стався найпотужніший за останні 80 років землетрус, через який загинули близько 8 тисяч осіб.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Матеріал по темі: Президент Непалу ночував у наметі через землетрус