В столиці Азербайджану Баку згоріла багатоповерхівка. В результаті пожежі загинуло 16 людей.

Про це повідомляє lent.az.

Пожежа сталась в столиці країни Баку на проспекті Азадлиг. Міністерство охорони здоров'я Азербайджану повідомляє про 16 загиблих та 61 пораненій людині. Медики 10 особам надали допомогу прямо на місці події.

Читайте також: Через зсув у Колумбії загинули понад 60 людей

Очевидці зазначають, що займання почалося з фасаду на верхніх поверхах будинку. Вже за лічені хвилини вогонь охопив всю будівлю. Пожежа випалила всю верхівку будинку, а потім почала спускатися нижче і досягла четвертого поверху.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На місці події працювали 30 бригад пожежників МНС країни. Проте вони виявилися неефективними при гасінні пожежі вище 6 поверху. Локалізувати вогонь вдалося лише через кілька годин. Наразі, пожежу повністю загасили.

Рятувальники продовжують шукати зниклих людей у будівлі, а також тих, хто виходив на зв'язок, але не був евакуйований.

За попередньою інформацією, серед загиблих були п'ятеро малолітніх дітей.

За даним фактом вже відкрито кримінальну справу. Контроль над оперативно-розшуковою діяльністю взяв особисто президент Азербайджану Ільхам Алієв.