Вночі у столиці Бурятії Улан-Уде спалили меморіальний комплекс Перемоги.Про це повідомляє Байкал-Daily.

Повідомлення про підпал надійшло в 5.23 в рятувальну службу. Вогонь пошкодив мармурові плити, барельєф, згоріли вінки. О 5.30 співробітники поліції затримали злочинця. Ним виявився 24-річний молодий чоловік. За попередньою інформацією, він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Міліція перевіряє причини події, розглядається питання про закладі кримінальної справи. Цей пам'ятник був ореставрірован.

Молодий чоловік підпалив пам'ятник за кілька годин до того, як його повинен був оглянути заступник міністра будівництва РФ Леонід Ставицький. Він прибув в Улан-Уде сьогодні вранці для проведення оргкомітету з підготовки святкування 350-річчя заснування міста.

Нагадаємо, що раніше в місті Олексин Тульської області Росії трьох школярів 11,12 і 14 років затримали за наругу над пам'ятником захисникам Вітчизни. Вони смажили картоплю на вогні і спалили вінки, які місцеві жителі поклали на честь загиблих героїв.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Матеріал по темі: Ленінопад перекинувся на Росію