На тлі масового прибуття нелегалів до Європи прем'єр-міністр Великої Британії Девід Камерон презентував сьогодні план щодо скорочення нелегальної імміграції.

Про це повідомляє Еuronews.

Повний текст документу виголосить королева Великої Британії Єлизавета ІІ під час тронної промови. Вона виступить з нею наступної середи. З того час план стане законопроектом.

Він передбачатиме безпрецедентне посилення заходів, які перешкоджатимуть нелегальній трудовій міграції до Великої Британії.

Читайте також: Іран не запросили на женевські переговори щодо Ємену

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Я оголошую, що ми подолаємо ситуацію створенням нової Імміграційної робочої групи", - заявив Камерон.

Вона, за словами прем'єра, має зробити Велику Британію менш привабливою для нелегальної праці.

Причиною великого напливу мігрантів в країну було те, що працювати нелегально тут було дуже просто, і так само просто було їх наймати.

"Тож ми вдамося до радикального кроку і зробимо так, щоб нелегальна праця стала кримінальним злочином у повному сенсі цього поняття", - підкреслив Камерон.

Відповідний план передбачає конфіскацію зарплатні в тих, хто перебуває незаконно на території країни.

Управління національної статистики Великої Британії опублікувало дані про наплив іммігрантів. Торік він досяг найвищого рівня за 10 років і становив майже 320 тисяч людей.