Мешканець російського міста Тольятті Микола Жигалін у своєму Facebook розповів про перевірки у військовій частині міста. Вона почалася після того, як двоє російських спецназівців потрапили в полон до українських військових.

"У роті розбрат. Тим, хто повернувся, промивають мізки, що треба підривати себе гранатами, а не здаватися. Чоловіки зрозуміли, що їх тупо кинули. Платити і не збиралися. Раптом що - відмовляються від них, як від чумних. Загальний настрій пригнічений. Кожен думає, як звільнитися по- тихому ", - пише Жигалін.

Він пише, що після захоплення в полон двох російських ГРУшників всіх військових з тольяттинської частини за добу вивезли з території України і вже повернули додому. Вони їхали через Міллерово в Курумоч.

"Офіцер Єрофєєв був штабний, і зливає ЗСУ та СБУ зараз вал інформації - прізвища, звання, хто віддавав накази, кількість людей, озброєння, маршрути, транспорт, відповідальних, фінанси", - зазначає Жигалін.

За його словами, навіть порушено питання про можливе розформування всієї роти.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Читайте також: Російські найманці масово залишають Луганську область

Також Жигалін стверджує, що на території України перебувають бійці тольятінського ОМОНу ще з початку квітня цього року. Він додає, що їх прямо з ранкового шикування завантажили і відвезли на аеродром. Багато бійців не встигли навіть повідомити про це власним дружинам.

Дружина Александрова, за твердженням Жигаліна, "не фіктивна, а справжня". Та він зауважує, що "в такому одязі, з такою зачіскою виходять з в'язниці".

"Ні, я не стверджую, що вона ці чотири дні була у в'язниці. Але дуже на те схоже, знаєте. На камеру вона говорить ахінею. Не буду повторювати, але вона служить у відділі кадрів тієї ж частини ", - пише Жигалін.

Читайте також: Чоловік міг приїхати в Україну до родичів - дружина полоненого ГРУшника

Вона, за словами Жигаліна, не могла не знати, що її чоловік ще служить. Александров після інтерв'ю своєї дружини не міг повірити в її слова.

"З усього цього я роблю простий висновок, що дружину пресанули, і вона сказала, що хотіли", - пише Жигалин.