Брат правителя Північної Кореї відвідав концерт Еріка Клептона в Лондоні. BBC показало відео із чоловіком, дуже схожим на Ким Чен Чхола на заході у Королівському Альберт холлі. Раніше його бачили також на концертах Еріка Клептона в різних країнах.

Відвідувач концерту з Північної Кореї написав в блозі, що бачив на концерті в декількох кроках "чоловіка, який представився паном Кимом". Він прибув на захід в роскішному автомобилі із жінкою, обидвоє були в темних сонцезахисних окулярах.

Відповідати на питання журналістів пара не захотіла. Невдовзі їх оточила охорона і відтіснила від папарацці.

Також пара була помічена на вечірньому виступі Клептона в четвер. Ким Чен Чхол відвідував також шоу Еріка Клептона в Німеччині в 2006 та Сінгапурі в 2011 році.

Читайте також: Міністра КНДР розстріляли за сон на параді

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Він не утримується від поїздок з Північної Кореї, оскільки йому це не заборонено - на відміну від інших працівників державного апарату", - прокоментував новину дослідник Північної Кореї Адам Фостер-Картер.

Південнокорейське агентство "Yonhap" повідомило, що чоловік залишився в готелі Chelsea Harbour Hotel, де номер коштує більше 2100 £ (понад 3290 $) за ніч. Готель відмовився відповідати на запити журналістів стосовно їхнього гостя.

33-річний Кім Чен Чхоль – старша дитина від четвертої дружини колишнього правителя Кім Чен Іра. Він, як і його рідний брат Кім Чен Ин, здобув освіту в Швейцарії і лише потім повернувся до Північної Кореї.

Читайте по темі: Російських школярів запросили на відпочинок до Північної Кореї