Московським молодятам почали пропонувати поїздку до РАГСу на БТРі. За словами працівника шлюбного агентства, вартість оренди такого транспорту починається від 100 тисяч рублів.

"Все залежить від того, який маршрут у вас до РАГСу. Якщо ви будете пересуватися центральними вулицями Москви, то оренда бронетехніки буде дорожча, оскільки при прокладанні маршруту доведеться вирішувати питання з дорожними інспекторами", - повідомив менеджер фірми.

Водночас, за його словами, "якщо РАГС розташований на периферії, то клопоту буде менше, отже, і оренда бронетехніки буде дешевшою". За додаткову плату агенти готові відправити БТР також і до російських регіонів.

Представник агентства запевнив, що фірма має всі документи, що дозволяють використання бронетранспортера у складі весільних кортежів.

Читайте також: Нуланд у Москві їсть пельмені зі сметаною

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На інтернет-сайтах власникам шлюбних агенцій пропонують купити старі БТРи вартістю від 1,5 мільйона рублів.