Військовим з частини, розташованої в Тольятті, наказали здати всі мобільні телефони, видалити профілі в соціальних мережах і не виходити на зв'язок навіть з батьками. Таких вимог потрібно дотримуватися до кінця літа. Про це повідомляє "Дождь".

У цій частині служили російські спецназівці Олександр Александров та Євген Єрофєєв, яких українські військові затримали під Щастям в Луганській області. Анонім розповів, що через них в частині дуже напружена атмосфера.

Нагадаємо, що Міноборони РФ заявляє, що солдати давно звільнилися зі служби. Тим часом затримані спростовують офіційну заяву російської влади.

Читайте також: Російські спецназівці здали керівництво

Анонім, який розповів інформацію, встиг подзвонити родичам і попередити про своє зникнення. Детальнішу інформацію по телефону повідомити він не зміг. Військовим частини також сказали, що такі заходи впроваджені через журналіста "Дождя" Тимура Олевського, який поїхав до Тольятті та написав репортаж про затриманих в Україні спецназівців.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Також він додав, що солдатам частини неодноразово пропонували перейти на контракт, пізніше їх перенаправляли на кордон з Україною.