В Індії за останню добу через рекордно спекотну температуру загинули 125 людей. Всього за останні кілька тижнів загинули 750 осіб.

Температура повітря в Делі становить 45,5 градусів. Спеціаліст метеорологічного департаменту повідомив, що в найближчі 3-4 дні вона збережеться на цьому рівні. Крім цього, ситуацію погіршують сухі північно-західні вітри.

Фахівець департаменту управління ризиками стихійних лих в штаті Андхра-Прадеш Тулсі Рані повідомила телеканалу, що найчастіше жертвами аномальної спеки стають ті, хто перебував прямо на сонці, а також люди у віці 50 років і представники робітничих професій.

Читайте також: У Японії стався землетрус

За останні три дні в місті Кхаммам загинули 355 робітників, які весь час перебували на сонці.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

За інформацією метерологічного департаменту, температура підніматиметься і далі. Спека триватиме в Мадхья-Прадеші, Видарбсі, Андхра-Прадеші, Телангані, Біхарі і Джаркханді.

Нагадаємо, що попередній максимум був відзначений ще в 1947 р - +47,2 градуса.