Королева Єлизавета II традиційно відкрила нову сесію парламенту. Під час промови глава держави повідомила, що Англія підтримає політику ЄС стосовно Росії через невиконання нею Мінських домовленостей.

"Мій уряд продовжить чинити тиск на Росію, щоб забезпечити дотримання територіальної і суверенної цілісності України, і наполягатиме на повній реалізації мінських угод", - сказала королева.

Єлизавета II заявила, що британський уряд прийме закон, який дозволить провести референдум про членство країни в Європейському Союзі.

Матеріал по темі: Британські лейбористи підтримають референдум щодо членства в ЄС

"Попередньо буде введене законодавство, щоб забезпечити референдум щодо членства в Європейському Союзі до кінця 2017 року. Мій уряд переглядатиме відносини Сполученого Королівства з Європейським союзом і проводитиме реформи в інтересах усіх держав-членів", - підкреслила королева

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, що прем'єр-міністр Британії Девід Камерон заявляв, що він волів би залишитися в реформованому ЄС. Лейбористська партія Британії вирішила підтримати закон про референдум.