Російський журналіст і публіцист Володимир Кара-Мурза (молодший), який брав участь у створенні скандального фільму про правління Рамзана Кадирова в Чечні, доставлений в лікарню у важкому стані.

Про це повідомила голова правління російського відділення Transparency International Олена Панфілова у своєму Facebook.

Батько госпіталізованого журналіста повідомляє, що вінв реанімації Першої градської лікарні в Москві. Поки точний діагноз не встановили, але лікарі підозрюють отруєння.

"Він живий, не скажу, що здоровий. Він спить. Підозрюють або крововилив, або це отруєння якесь, сподіваюся, не кримінального характеру", - розповів батько.

Кара-Мурза-молодший знепритомнів 26 травня в Російському агентстві правової та судової інформації. Його доставили в Науковий центр серцево-судинної хірургії імені Бакулєва. Однак там його стан погіршувався, він почав впадати в кому і був направлений в лікарню імені Пирогова.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тим часом, Рамзан Кадиров у своєму Instagram анонсував вихід фільму зі своєю участю. Він називається "Хто не зрозумів, той зрозуміє".

"Ясно, що ніякого голлівудського фільму немає, що весь цей ролик означає фактично одне: хто не зрозумів, що зі мною, Рамзаном, не можна зв'язуватися, - той незабаром це зрозуміє", - заявив політолог Станіслав Бєлковський, який упевнений, що загроза адресована і Ходорковському.

Нагадаємо, 24 травня "Відкрита Росія" Михайла Ходорковського виклала фільм про Кадирова "Сім'я". Володимир Кара-Мурза - один з авторів цього фільму.

Читайте також: Ілля Яшин презентував у Києві доповідь Нємцова

Напередодні російський опозиціонер Ілля Яшин заявив у Києві, що Кадирова треба допитати за підозрою в причетності до вбивства Нємцова.