Міграційна служба Фінляндії депортувала в Україну дружину і семирічного сина одного з терористів "ДНР". Про це повідомляє прес-служба відомства.

"У Донецьку і Луганську ситуація з безпекою погана через збройний конфлікт. Однак на іншій території України небезпеки для цивільного населення немає", - заявили в департаменті.

Імміграційна служба відзначила, що питання про надання притулку українцям з кризових регіонів має вирішувати уряд у Києві. За даними фіннського відомства, в 2014 році політичний притулок у скандинавській країні попросили понад 300 громадян України.

"Заявники прибули з різних районів України, не тільки із зони конфлікту на сході країни", - зазначає прес-служба департаменту.

Матеріал по темі: СБУ затримала адміністраторів антиукраїнських груп в соцмережі

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, що 20 травня Служба безпеки і Державна служба фінансового моніторингу заблокували рахунки десяти ватажків терористичних організацій "ДНР", "ЛНР".