Влада Сполучених Штатів продовжує розслідування справ щодо корупції вищих чиновників ФІФА. Наразі проти них можуть висунути нові звинувачення.

Про це повідомляє газета The New York Times, з посиланням на представника департаменту.

Чотирнадцятьом людям пред'явили звинувачення у хабарництві та незаконному отриманні коштів від схем, пов'язаних з корупцією у вищих ешелонах ФІФА. Влада США каже, що будуть ще нові факти у цій справі.

Читайтк також: США озвучили суму, вкрадену чиновниками ФІФА за 19 років

Представник податкового управління Річард Вебер зазначив, що вони не намагаються чинити тиск на світовий футбол для того, або якимось чином впливати на рішення ФІФА.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Справа не у футболі, справа в корупції. Ми боремося з корупцією", - наголосив він.

Інтерпол проводить обшуки в офісах аргентинських бізнесменів Алехандро Буркасо, Уго і Маріано Хінкіса. Їх підозрюють в мільйонних хабарах, які вони давали посадовцям із ФІФА.

Читайте також: Зепп Блаттер все-таки залишається президентом ФІФА

Нагадаємо, учора президент Міжнародної федерації футбольних асоціацій Йозеф Блаттер зберіг за собою посаду. Його суперник, не набираючи дрстатньої кількості голосів, знявся з виборів.

Вони проходили під час найбільшого корупційного скандалу в історії ФІФА. Американські та швейцарські правоохоронці розслідують справу про отримання хабарів високопоставленими чиновниками організації. Деяких з них вже затримали.