З вечора п'ятниці до ранку суботи в столиці Росії випала місячна норма опадів. Про це повідомляє ТАСС, посилаючись на московське Метеобюро.

На головній метеостанції міста на ВДНГ зареєстровано 53 міліметра опадів. При цьому місячна норма у травні становить 51 міліметр.

Найсильніша злива пройшла у центрі Москви на вулиці Балчуг. Там випало 58 міліметрів опадів. Таку ж кількість зареєстровано в підмосковному Одинцовому. Сильний дощ пройшов у Тушино, Домодєдово, Дмитрівці, Шереметьєво. У деяких районах Москви падав град.

Читайте також: Зливи підтопили будинки і знеструмили села в Криму

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Користувачі соцмереж викладали фотографії зливи. Видно, що деякі вулиці затоплені на кілька десятків сантиметрів. Місцеві ділилися своїми враженнями щодо негоди і природи, яка "збожеволіла". Вони назвали сильну зливу апокаліпсисом.

Дощ почався ще завидна. Проте хмари, які нагнав сильний вітер, одразу закрили сонце. Місцями було темно, як уночі. З початку травня в Москві випало вже 106 міліметрів опадів. Це більш ніж дві місячні норми. У цьому місяці встановлено два рекорди з опадів.