У Республіці Башкирія загорівся колишній військовий склад. Рятувальники евакуювали вже понад тисячу місцевих жителів із селища Урман.

Про це повідомляє "Еспресо.TV" з посиланням на прес-службу Міністерства надзвичайних ситуацій Росії.

Вранці на території Іглінського району сталася пожежа на колишньому військовому складі. Рятувальники Башкирії оголосили про надзвичайну ситуацію та евакуювали понад тисячу жителів з найближчого селища Урман.

Читайте також: Під Ростовом горить полігон, людей евакуюють (фото, відео)

У МНС зазначають, що під час утилізації пороху загорілися старі дерев'яні ящики від боєприпасів. Потім спалахнув і сам порох.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Російські рятувальники розгорнули три пункти тимчасового розміщення в селищі Ігліно і на території Надеждинської та Улутелякскої сільських рад для евакуйованих жителів селища.

Під час гасіння пожежі залучені 129 рятувальників та 54 одиниці спеціальної техніки. Також на місці події створена оперативна група психологів, які працюють з населенням.