Бомбардувальник Су-34 викотився за межі злітно-посадкової смуги під час посадки на аеродромі під Воронежем і перекинувся. Сталося це через відмову гальмівного парашута.

Про це повідомляє РІА Новості.

Інцидент, за повідомленням видання, стався на аеродромі Бутурлінка. Літак проводив випробувальний політ. Екіпаж не постраждав. Також немає жертв і руйнування на землі. Літак отримав серйозні пошкодження, проте не загорівся.

У бомбардувальника зламана стійка шасі і пошкоджено крило, а також пом'ятий фюзеляж.

При посадці у Су-34 лопнуло колесо, що і стало причиною перекидання. Відмова гальмівної парашутної системи відбулося вперше.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Представник прес-служби Міністерства оборони Росії підтвердив факт аварії. Він уточнив, що на борту бомбардувальника не було боєкомплекту.

Нагадаємо, в районі російського полігону "Ашулук" під час навчально-тренувального польоту розбився винищувач МіГ-29. Льотчики встигли катапультуватися і залишилися в живих.