Міністр закордонних справ Павло Клімкін вважає, що в разі провалу Мінських угод міжнародне співтовариство вживатиме заходів про подальше згортання міжнародної співпраці з Росією.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Будуть дії щодо подальшого згортання співпраці. Це обговорюється і це, до речі, одна з тем обговорення завтрашнього засідання "Великої сімки", - зазначив міністр.

В разі порушення мирних угод проти Росії, за його словами, застосують подальші санкції, які стосуватимуться різних секторів економіки.

"Ідеї є, ідеї підготовлені, потрібні політичні рішення", - додав Клімкін.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Читайте також: Канада не хоче бачити Путіна за столом G8

Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель вважає, що Росія з часу прийняття її до провідних світових держав - "клубу "Великої сімки" - так і не стала демократичною країною.

Німецький канцлер уточнила, що до G7 входять "демократичні країни, які поділяють спільні цінності". На відміну від G20, де присутні країни з дуже різним громадянським ладом, але з найбільшими економічними потужностями.

Нагадаємо, 7 червня в Німеччині відбудеться саміт лідерів країн G-7.